HJArchitecture

Park Royal on Pickering, Singapore, WOHA

The architects’ strong stance for the ultimate green city helped shape the “topographical architecture”of their design.  Layers of precast concrete form contour lines that weave through the supporting columns linking public areas and hotel space.  Tropical gardens are cantilevered at every fourth level between the guest rooms, and cascades flow from swimming pools and terraces allowing greenery to thrive.  The large striated design full of crevices and rock-like structures brings a unique building to Singapore and adds natural life to the city.



  1. baselhouse reblogged this from architecturethatbleeds
  2. squinbuck reblogged this from architecturethatbleeds
  3. calling-you-dude reblogged this from architecturethatbleeds
  4. stayinmemories reblogged this from architecturethatbleeds
  5. architecturethatbleeds posted this